'
    

Zoek op naam, auteur, ISBN

Zoek op thema

  

prijs: € 24,95
Plaats in  

Ik mis Je terwijl Je bij me bent

Mystiek dagboek van een dominee
Marianne Vonkeman
 
Een dagboek over God, de liefde en de dood. De pijn en het geluk in relaties en predikantenwerk gaan samen op met bespiegelingen over de omgang met God. Een wijs en uitdagend boek voor wie verdieping zoekt.

‘Vanmiddag zag ik een reiger langzaam wiekend zweven. En ik dacht aan het leven: dat het mogelijk is om zulke brede vleugels te groeien, van vertrouwen en overgave, van zelfstandigheid en draagkracht. Vleugels waardoor je ziel niet zoveel bewegingen meer nodig heeft om in de lucht te blijven.’

'Een relaas over Gods overweldigende werkelijkheid van binnenuit waarneembaar in het dagelijks leven. Fascinerend, inspirerend', zegt Dr. Frans Maas, em. hoogleraar spiritualiteit.

En Marga Haas (theoloog en geestelijk verzorger) schrijft: 'Je hoeft niet zelf enorme Gods-, natuur-, of levenservaringen te hebben gehad om mee te kunnen gaan in wat ze schrijft. Prachtige taal, jammer dat ik het uit heb'.Marianne Vonkeman (1955) is theoloog, schrijver en beheert de website Sporen van God. Ze studeerde theologie in Brussel, Pasadena (VS), Utrecht en Tilburg. Zij werkte als predikant in Hollywood en verschillende protestantse gemeenten in Nederland. Zij is getrouwd met Jean-Jacques Suurmond. Samen hebben zij twee dochters en vier kleinkinderen.

 


ISBN: 9789493288577 • paperback •  druk: 1 •  340 pagina's
Rubriek: Spiritualiteit • uitgever: Uitgeverij Van Warven

 

Deel dit boek