Beste Spirituele Boek 2021

Het boek 'De kracht van rust. 8 tegendraadse lessen over het goede leven' van Mirjam van der Vegt is verkozen tot het beste Spirituele Boek 2021. Meer informatie over het boek vindt u hieronder. Uiteraard hebben we dit boek in onze winkel voor u klaarliggen. 


Op afspraak bezoek aan de boekwinkel of afhalen mogelijk!

Van dinsdag t.e.m. vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur

Zoals u waarschijnlijk weet kunnen niet-essentiële winkels vanaf woensdag 3 maart weer gedeeltelijk open. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

U dient wel minimaal vier uren van te voren een afspraak te maken voor een bepaald tijdstip. U kunt dan met maximaal 2 personen op een veilige manier vrij rondkijken in de winkel. U hoeft zich echter niet verplicht te voelen om ook wat te kopen.

Telefonisch of via de website bestellen en dan op afspraak afhalen blijft natuurlijk ook nog mogelijk. We blijven tijdens deze coronaperiode ook de gratis service aanbieden om boeken te verzenden.

De winkel is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag 9.00 tot 16.30 uur. Dat zijn ook de dagen en tijden om ons te bezoeken of boeken af te halen.

U kunt vanaf nu bellen (043 450 2332) dan plannen we een afspraak in.

Dus: van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur: bellen naar 043 450 2332, afhalen en bezoeken!


Lees het Gerardus Magazine online

Het Gerardus Magazine - tijdschrift voor bezieling en levensoriëntatie - komt acht... Lees meer